top of page
Αναζήτηση

Amarienitas Suites – Μία μοναδική εμπειρία διαμονής στην Άνδρο



To Amarienitas Suites Andros βρίσκεται στις Μένητες, ένα από τα πιο όμορφα και πράσινα χωριά της Άνδρου, μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Χώρα.


Πρόκειται για ένα μοναδικό κατάλυμα, το οποίο συνδυάζει την πολυτέλεια με την παραδοσιακή αυθεντική Ελληνική φιλοξενία και αποτελείται από 3 τύπους κατοικιών. Απευθύνεται τόσο σε ζευγάρια όσο και σε οικογένειες που αναζητούν ένα διαφορετικό, καλόγουστο μέρος για τη διαμονή τους. Το Amarienitas Suites είναι αυτό ακριβώς, ένα καλαίσθητο μέρος που θα το νιώσεις σαν το σπίτι σου, που θα χαλαρώσεις, που θα απολαύσεις υψηλού επιπέδου παροχές και με όρεξη θα ανακαλύψεις τις ομορφιές της Άνδρου.


Το κατάλυμα αποτελείται από 3 τύπους κατοικιών:



Amarienitas Junior Suite: Η κομψή σουίτα του Amarienitas διαθέτει ένα master en suite υπνοδωμάτιο, ένα καθιστικό με smart tv, wc και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 3 άτομα, καθώς ο καναπές στο καθιστικό μετατρέπεται σε διπλό κρεβάτι. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης τόσο στην εξωτερική ιδιωτική βεράντα όσο και στο εξωτερικό τζακούζι με θέα στο καταπράσινο τοπίο.



Amarienitas Apartment: Το Amarienitas Apartment απευθύνεται κυρίως σε οικογένειες ή σε παρέες. Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, τα οποία διαθέτουν από ένα διπλό κρεβάτι το καθένα, δύο μπάνια και ένα ενιαίο καθιστικό με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Το διαμέρισμα διατίθεται για ενοικίαση και τους χειριμένους μήνες καθώς πέραν της θέρμανσης οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν και το εσωτερικό τζάκι.



Amarienitas Studio: Το στούντιο του Amarienitas Suites απευθύνεται κυρίως σε ζευγάρια που αναζητούν ηρεμία, απομόνωση και στιγμές χαλάρωσης. Διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι, μικρό καθιστικό με καναπέ, smart tv, μπάνιο με ντουζιέρα και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.


Το κατάλυμα διαθέτει ιδιωτικό parking εντός των εγκαταστάσεων, εξωτερικές ντουζιέρες, κήπους και κτήμα όπου οι επισκέπετες μπορούν να περιηγηθούν.

Όλες οι κατοικίες αποτελούν παραδοσιακά κτίσματα της Άνδρου και έχουν ανακαινισθεί με απόλυτο σεβασμό στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική παράδοση και στην ιστορία του νησιού.


Πέραν της ποιότητας του καταλύματος και των εξαιρετικών παροχών που κερδίζουν αμέσως τον επισκέπτη, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η εκπληκτική προσέγγιση και η ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων του Amarienitas.


Αυτή η φιλοξενία άλλωστε μνημονεύεται και στα reviews και στις αξιολογήσεις που λαμβάνει κάθε χρόνο το κατάλυμα.









H Upgraded Hospitality και το Amarienitas Suites θα συνεχίσουν για ακόμη μια χρονιά την πετυχημένη συνεργασίας τους, προσφέροντος υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλού επιπέδου σε εκατοντάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου!

bottom of page