top of page
Αναζήτηση

Διακοπές στο σπάνιας φυσικής ομορφιάς Μεγάλο Χωριό και στο Anerada Inn Boutique Hotel

Έγινε ενημέρωση: 25 Οκτ 2019

Διακοπές όλο τον χρόνο στο Μεγάλο Χωρίο και στο μοναδικό Anerada Inn


Η Ευρυτανία είναι ένας προορισμός που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των ταξιδιωτών όλες τις εποχές του χρόνου. Χιλιάδες επισκέπτες καταφθάνουν για να απολαύσουν το σπάνιο φυσικό τοπίο της περιοχής και να επιδοθούν σε πλήθος δραστηριοτήτων, όπως σκι στο χιονοδρομικό του όρους Βελούχι, rafting και kayak στον Τρικεριώτη και στον Ταυρωπό τους χειμερινούς μήνες αλλά και ορειβασία, πεζοπορία, ποδήλατο στο βουνό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.


Πέραν της πρωτεύουσας, του επιβλητικού Καρπενησίου, αυτό που πραγματικά αξίζει να εξερευνήσει κανείς είναι τα μοναδικά χωριά του νομού. Το πλούσιο φυσικό τους κάλος, η ιστορία τους και η γραφικότητά τους μαγεύουν τον επισκέπτη, προσφέροντας του αξέχαστες στιγμές.


Σε ένα από τα ομορφότερα και πιο ένδοξα χωριά της Ευρυτανίας, στο καταπράσινο και σπάνιας φυσικής ομορφιάς Μεγάλο Χωριό και μόλις 12 χλμ μακριά από το Καρπενήσι, δεσπόζει το μοναδικό Anerada Inn Boutique Hotel.


Anerada Inn Boutique Hotel

Πρόκειται για έναν ονειρεμένο boutique ξενώνα, «κρυμμένο» μέσα στα καταπράσινα έλατα και στις καστανιές, που αξίζει κανείς να επισκεφτεί κάθε εποχή του χρόνου. Εδώ κάθε εποχή είναι ιδιαίτερη και είναι σίγουρο ότι όποτε και αν επιλέξετε να γνωρίστε από κοντά τον ξενώνα, θα βιώσετε μια ανεπανάληπτη εμπειρία διαμονής και ένα μαγικό ταξίδι μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας.


Το Anerada Inn διαθέτει τέσσερα δίκλινα δωμάτια, το πράσινο, το μπλε, το σομόν και το λιλά, μία μοναδική σουίτα και ένα ξεχωριστό σπίτι του κήπου, ικανό να φιλοξενήσει μέχρι και τέσσερα άτομα. Κάθε δωμάτιο έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά, ωστόσο όλα αποπνέουν έναν απίστευτο ρομαντισμό, μία ζεστασιά, μία θαλπωρή, μία οικειότητα.



Στο Anerada Inn μπορείτε να ταξιδέψετε και με το κατοικίδιο σας, καθώς οι ιδιοκτήτες έχουν αναπτύξει μια φιλική προς τα κατοικίδια πολιτική.


Στο ταξίδι σας στην Ευρυτανία και στο Anerada Inn πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε:


1. Φαράγγι Πάντα Βρέχει: Ένα θαύμα της φύσης, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Μεγάλο Χωριό. Πηγές, καταρράκτες, λίμνες, πλατάνια συνθέτουν ένα μαγευτικό τοπίο που δεν πρέπει να χάσει κανείς.



2. Μονή Προύσου: Ιστορική μονή, κτισμένη στις άκρες των βουνών Καλιακούδα και Χελιδόνα, αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου. Εδώ μπορείτε να δείτε την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, όπου ταξίδεψε στη μονή κατά την περίοδο της εικονομαχίας από την Μακρά Ασία, αλλά και το κελί που διέμενε ο Γεώργιος Καραϊσκάκης.



3. Εξερευνήστε τα μοναδικά χωριά της Ευρυτανίας, χαθείτε μέσα στα γραφικά σοκάκια τους, γίνετε ένα με την φύση, συναναστραφείτε με τους ντόπιους και απολαύστε τις ομορφιές τους. Σε μικρή απόσταση από το Anerada Inn και το Μεγάλο Χωριό, θα βρείτε τους Κορυσχάδες, όπου πέρα των άλλων αξίζει να δείτε και το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.



4. Λίμνη Κρεμαστών: Η μεγαλύτερη και ομορφότερη τεχνητή λίμνη της Ελλάδος, ενώνει τον νομό Ευρυτανίας με την Αιτωλοακαρνανία. Ενταγμένη στο πρόγραμμα Natura 2000, η λίμνη θα σας σαγηνέψει με τα γαλαζοπράσινα νερά της.



5. Φαράγγι της Μαύρης Σπηλιάς : Επισκεφθείτε το φαράγγι της μαύρης σπηλιάς και δοκιμάστε μία από τις πολλές, κατάλληλες και αρχάριους πεζοπορικές διαδρομές. Εδώ μπορείτε να θαυμάσετε τους εντυπωσιακούς καταρράκτες, τα μικρά γεφυράκια αλλά και να κολυμπήσετε στα πεντακάθαρα νερά. Φτάστε μέχρι την επιβλητική Μαύρη σπηλιά, καταφύγιο για πολλούς αγωνιστές κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας.



Ταξιδέψτε στο Μεγάλο Χωριό, ανακαλύψτε τις μαγείες της Ευρυτανίας, επιλέξετε το Anerada Inn και βιώστε μία αξέχαστη εμπειρία διαμονής.


bottom of page